Blogiuutiset

18.11.2016 

Päivitin henkilöesittelyäni blogissa osoitteessa 'Blogista ja sen perustajasta.' Ks. teksti tästä

20.03.2015 
Maaliskuusta 2015 tuli se ajankohta blogin elämässä kun blogi sai ensimmäiset mainoksensa. Näin ilman omaa markkinointityötä. Olisiko nyt aika aloittaa tästä sellainen. Blogi on saanut jo samaan aikaan seurakseen sen verran suuren kriittisen massan, että tästä on hyvä jatkaa myös tätä työtä.

Maaliskuu tulee olemaan merkittävä kuukausi myös siksi, että Golfdraivi pääsi niin 'lähelle' kaikkien aikojen golfaria kun se sai virallisen luvan Jack Nicklaus Companies:ltä pistää sivulle valokuvan "Kolmesta Suuresta" eli maailmalla kutsumanimellä "The Big 3" tunnetusta legendasta. Kuvan otti yrityksen johtaja Jim Mandeville jolle kiitos ja kuvan oikeudet kuuluvat. Sama kuva löytyy muuten yrityksen sivuilta. Olen luonnollisesti hyvin immarreltu kun sain tällaisen luvan.

10.05.2014
 

Uskalsin vihdoin julkaista menun 'Uutiset' -otsikon alle ensimmäisen uutisen. Se koski The Players Champinshipin hienoa kisaa Floridan kuuluisalla kentällä TPC Sawgrass Stadium Coursella. Aihe on kiinnostava ja siitä oli helppo aloittaa uutisointikokemukset. Toivottavasti osaan jatkossakin etsiä ja löytää golfareita kiinnostavia aiheita.

En ole ehtinyt markkinoida Golfdraivia sen kummemmin, muuten kuin kertoa suusta korvaan, että olen rakennellut sellaista. Teetin huhtikuussa muutaman sata käyntikorttia, joita olen ehtinyt jakaa peliryhmissäni vasta kymmenisen kappaletta. Silti blogia näyttää seuraavan jo satoja kävijöitä. Toivon puskaradion jakavan tietämystä blogista kevään ja kesän aikana. Tavoitteena on saada keskustelu ja kirjoittelu blogiin kaksisuuntaiseksi. Tällä tarkoitan, että en olisi ainoa kirjoittaja ja sitä, että ihmiset uskaltaisivat osallistua ja kommentoida juttuja, tehdä kysymyksiä ja kehittämisehdotuksia. 

Muuten, Golfdraivi ei näytä perinteiseltä blogilta ja se näyttää ehkä pikemminkin web-sivustolta. Oikeastaan olen yhdistänyt ja yhdistämässä nämä kaksi asiaa. Sivusto on teknisesti kaksisuuntainen kuten blogit ovat, vaikka keskustelu sivustolla ei vielä ole juurikaan päässyt käyntiin 

Kehitysajatuksista sen verran, että sivustolle tulee jossain vaiheessa mm. mielenkiintoisia kuuluisuuksien haastatteluja ja muuta kiinnostavaa kunhan asiat vielä hieman menevät eteenpäin ja sivustolle saadaan muutama tuhat kävijää. Sivustolla tullaan tekemään myös kyselyjä, kilpailuja, jne.  

Ts., jakakaa tietoa Golfdraivista jotta päästään seuraavalle tasolle mahdollisimman pian !!!


24.02.2014
 

Sotshin loistavat olympialaiset on ohitse ja arki koittaa. Keskisessä Suomessa eletään talviloma-aikaa ja on aika avata uusi blogi - Golfdraivi. 

Tässäkin hommassa loppua ei näy ja työ tekijäänsä opettaa. Blogin rakenne olisi varmaankin toisenlainen, jos palikat olisivat olleet käytössä pöydälläni tämän kirjoittamisen alussa, mutta blogin kirjoittamien ole jatkuvasti liikkeessä oleva prosessi. Tästä on hyvä jatkaa. Uusia ajatuksia teksteistä on mielessäni kymmeniä, mutta jos kirjoittaisin ne ennenkuin avaisin blogin, tulisi uusi vuosi eteen.

Antakaa vapaata palautetta ja olkaa aktiivisia. Suosittelen lukemaan tilastoja ja henkilökuvia, jotka ovat omia suosikkejani. Tosin golf on paljon muutakin. Ette taatusti näe tällaisia tekstejä golfista muualla.
 

Lukekaa !  

10.02.2014

Julkaisen blogin virallisesti Sotshin olympialaisten jälkeen 24.2. ja toivon, että some ja kaikki siitä tykkäävät kertovat sen olemassaolosta eteenpäin sen jälkeen. Sen jälkeen odotan vapaamuotoista kommentointia ja kritiikkiä sekä ehdotuksia miten blogia voisi viedä eteenpäin.
Muuten, olen tarkoituksella pitkittänyt blogin avaamista, jotta sain hieman näyttöä siitä millaisia juttuja aion kertoa blogissa ja toisaalta blogin rakenteen miettiminen ei ole ollut ihan helppoa. Toisaalta Blogger on osoittautunut todella heikoksi blogityökaluksi ja on teettänyt minulle kaikkein eniten harmia ja viivästystä.

27.01.2014Blogistani taisi tulla julkinen ennen aikojaan. Kiitos Facebookin.

Lähetin puhelimestani yhden blogitekstin Facebookiin vain testatakseni kuinka homma käyttäytyy. Minulta oli jäänyt Bloggerin määrityksiin kaikki julkiseksi testatessani Bloggerissa Recent Posts  eli uusimmat jutut –toimintoa. Ko. lista ei näemmä avaudu blogissa, jos blogin julkisuutta rajoitetaan. 

No, oli miten oli, toivoisin, että some ei nyt työllistä tämän takia, koska itse rakenteeseenkin (mm. menu) tulee vielä muutoksia jonkin verran. Uusia tekstejä tulee lhiaikoina tusinan verran ja pitäisi käydä läpi jo kirjoitetut tekstit sekä esittelemieni videoiden copyrightit jne. 

Tavoitteeni oli julkaista blogi Sotshin olympialaisten jälkeen helmikuussa.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti