H&H InvitationalLopullinen tulosluettelo

H&H Invitational trophy

H&H Invitational käytiin Nokia Riverin kentällä tiistaina 15.7. scramblena.

Mieli oli koko kisan ajan korkealla ja kisa vietiin läpi niin pilvisessä säässä kuin myös sateessa ja lopulta kauniissa lämpimässä auringonpaisteessa.

Sade oli kovimmillaan kun vuorossa oli 9:s väylä.
Laajempaa esitystä odotellessa aluksi vain muutama kuva kisasta. Kuvaajana toimi 10-vuotias Leevi-Luukas Haukijärvi. Hän on itsekin green cardin haltija ja osaa ilman ohjeitakin kiinnittää kuvauksessaan huomiota oikeanlaisiin asioihin, kuten kuvista huomataan. 

Kuvassa Leevi-Luukas
Alla kuvasarja Arin tekniikasta josta meillä kaikilla muilla kisaan osallistuneilla olisi paljon opittavaa. 

Ari Ruoholahden tekniikkaa.
Tiistaiseen tapaan Nokia Riverillä aloitus suoritettiin 10. väylältä. Aloitukset on lyöty ja vuorossa ovat jatkolyönnit. Vuorossa Aarne ja Tony odottamassa omaa vuoroaan.Toisessa parissa samalla väylällä on Ilkan vuoro ja Jarkko odottaa vuoroaan. Caddy Timo seuraa tarkkana ja pääkuvaaja Leevi-Luukas säätelee kameraansa taustalla.


Tässä Aarne, Ilkka ja Jarkko näyttävät kuinka reipasta kävely golfissa voi parhaimmillaan olla kun on intoa ja mieli korkealla. Tony on jo edennyt vieläkin ripeämmin eteen.


Ryhmän Aarne, Ilkka, Jarkko ja Tony strategiapalaverit väylän 13 tiipaikalla.


Tony väylän 13 avauksessa.
Vauhtia riitti joskus chipissäkin, kuten kuvasta näkee. Vasen käsi on täysin oppien vastaisesti. Kuvattava kiittääkin kuvaajaa tästäkin kuvasta, koska se pistää ajattelemaan omia viheitä ja korjauksia niihin.


Välillä kamera ei erottanut käytettiinkö lyönnissä mailaan lainkaan. Tässä Arin, Jukan ja Juhan svingistä juuri siinä kuuluisalla impact zonella eli iskualueella. Pitäis olla nopeuskamera.

Tony keskittyy chippiin 12:nnen viheriön reunamilla.
Ilkan avaussvingi väylällä 12.
Ramin kakkonen väylällä 15.
Aarnen avaus väylällä 12.
Juha svingitekniikkaa.


Jarkon svingi.
Tässä vaiheessa svingi on vielä melko hyvä.
Tony ns. transitionissa eli backsivingin ja downsvingin välimaastossa.
Hidastellaanko edessä?


***************************************************

H&H Invitational 2014 sponsori on Siivouspalvelu H&H. Yrityksen pääkonttori on Tampereen kupeessa Ylöjärven Elovainiolla.

Kilpailun säännöt ja puitteet ovat:
   • Pelipäivä ja -aika ovat: 15.7.2014 klo 12:00 alkaen.
   • Kilpailun kenttänä on Nokia River Golfin (NRG) River.
   • Peliin otetaan mukaan parillinen määrä ja enintään 16 pelaajaa.
   • Peliparit arvotaan.
   • Pelissä pelataan 18 reikää keltaiselta tiiltä
   • Pelimuotona on kahden (2) hengen scramble jossa molemmat pelaajat avaavat vuorotellen tiiltä. Tämän jälkeen he päättävät kumman pallon paikalta jatketaan. Pelaaja jonka pallon paikka valitaan merkitsee paikan ja lyö pallonsa ensin. Toinen pelaaja asettaa pallonsa lyödyn pallon paikalle enintään gripin päähän siitä ja tekee oman jatkolyöntinsä. Näin edetään reikään saakka.
   • Peliparille lasketaan tasoitus joka on 25 % parin yhteenlasketusta tasoituksesta.
   • Peliparin tasoitusta laskettaessa desimaalit 0,1-0,49 pyöristetään alaspäin ja desimaalit 0,5-0,99 ylöspäin seuraavaan kokonaislukuun. (Esim.1: A:n hcp on 18,4 ja B:n 9,4 eli yht. 27,8 josta 25% on 6,95, eli parin pelitasoitus on 7 vaikeinta reikää. Esim. 2: A:n hcp on 16 ja B:n 9,9 eli yht. 26,1 josta 25 % on 6,475, eli parin pelitasoitus on 6.)
   • Palkintona on pokaali voittajalle.
   • Osallistujille tarjotaan sauna, juomat ja ruoka pelin jälkeen. 
   • Pelaajat maksavat NRG:lle normaalin kierrosmaksun, jos ovat seuran vieraspelaajia - ks. hinnat NRG sivulta.
Järjestettävä kilpailu on ensimmäinen H&H Invitational (kutsukilpailu). Kisasta tullee jatkossa isompi ja pysyvämpi tapahtuma ja kisa toivottavasti saadaan myös viralliseen kilpailukalenteriin tulevina vuosina. Nyt on aika testata ja harjoitella asiaa pienemmällä osanottajamäärällä ja rennossa ilmapiirissä. 


Siivouspalvelu H&H:n puolesta

Jarkko Haukijärvi 

1 kommenttia: